a Pure program

A Pure egy kamasz lányokat megszólító, személyiségfejlesztő program, ahol élményszerűen foglalkozunk a fiatalokat érdeklő témákkal. A kamaszkori válaszkeresésben és jövőképük tudatosításában segítjük a lányokat. Olyan közösséget biztosítunk számukra, ahol velük egykorú társaikkal beszélgethetnek az őket érintő és érdeklő kérdésekről. Elmondhatják gondolataikat, feltehetik a kérdéseiket és őszinte barátságokat köthetnek. 

Alkalmaink interaktív előadásból és egyéni vagy csoportos műhelymunkából állnak, melyek az érzelmi intelligenciát és az önismeretet fejlesztik. Az önismereti munka nemcsak az egyéni fejlődésre fókuszál, hanem arra is, hogyan tehetnek a fiatalok a környezetükért, a társadalomért. Szemléletmódunkat a fejlődésközpontúság, a közösségi gondolkodás és az Istentől kapott emberi méltóság határozza meg. 

Anya-lánya és Apa-lánya alkalmainkon keresztül a szülők is részesei programunknak. Célunk olyan minőségi idő teremtése a lányoknak és szüleiknek, mely során kapcsolatuk elmélyülhet, az alkalmon közösen szerzett élmény pedig jó alapul szolgálhat a későbbi beszélgetésekhez.

A program négy, féléves kurzusból áll, amelyekre 14-18 éves lányok jelentkezhetnek. A kurzusok egymásra épülnek, de lehetőség van a becsatlakozásra egy-egy félévre is. Egy alkalom három órás. A program során havi egy alkalommal találkozunk. 

Témáink

Hol vannak csapataink?

Jelenleg Budapesten és Győrben vannak Pure csapatok.

Kik vezetik a csapatokat?

Csapatvezetőink olyan önkéntesek, akik szívügyüknek érzik a következő generáció támogatását. Őket önkéntesképzésünkön keresztül készítjük fel a csapatvezetésre. Minden csapat mellett áll egy koordinátor is, aki tapasztalt csapatvezetőként segíti a lányok fejlődését.

Hogyan lehet csatlakozni?

A kurzusainkhoz félévente lehet csatlakozni a meghirdetett jelentkezési időszakban az oldal alján található gombon vagy a honlap Csatlakozás menüpontjának Résztvevőként pontján keresztül.

Minden Pure kurzus havi egy, három órás alkalmat jelent négy hónapon keresztül. A résztvevői hozzájárulás 24.900 Ft.

Kapcsolódjunk

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743