Kis Brigitta

Ügyvezető igazgató

Brigi alapdiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Nemzetközi tanulmányok szakán szerezte; jelenleg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mentálhigiénés szakirányú továbbképzésén vesz részt. A Pure-ban jól kamatoztatja a szakmai gyakorlatai során, így a balatonfüredi Anna-bál, balatoni nyílt vízi úszó-világbajnokságok és egyéb rendezvények szervezésével szerzett tudását, valamint az egyetemi éveiben a modellek világának (Kína, Milánó) megismerésekor szerzett tapasztalatait. A Pure-ral 2012-ben ismerkedett meg, és azóta folyamatosan komoly szakmai és szervezési feladatokat vállal – többek között – a program új arculatának, a kétéves képzés tematikájának és módszertanának kidolgozásában, de a program közép- és hosszú távú megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésében is. Tevékeny részese volt – Óvári Kata mellett – a program országossá tételének. Brigi nevéhez is fűződik a program szervezési feladataira egy önálló szervezet (alapítvány) létrehozása, valamint szélesebb körű nemzetközi- és sajtókapcsolatok kialakítása, a koordinátorképzés és a „What’s Up?”  fiú program elindítása. Jelenleg a Pure Alapítvány ügyvezető igazgatója, országos programfelelős.

Hangódi Dóra

A program országos lelki vezetője

Hangódi Dóra immár 19 éve a Regnum Christi közösség megszentelt életű tagja, egész lényét áthatja, meghatározza a hivatása, mint Krisztus jegyese. Budapesten tanult pedagógiát, teológiai tanulmányait pedig Madridban kezdte. Azóta több tanfolyamon részt vett, mint például coaching, lelkivezető-képzés, mentálhigiéné. A Sapientia Hittudományi Főiskolán elvégezte a hittanár-nevelőtanár szakot. Szolgált 5 évet az Amerikai Egyesült Államokban, ismét 5 évet Németországban, majd 3 évet Ausztriában. 2013 nyara óta van újra itthon. Fő tevékenysége a Szent II. János Pál Iskolaközponthoz kapcsolódik, ahol a diákok lelki képzésében vesz részt személyes beszélgetések és lelkigyakorlatok formájában.

Bárányos Edit

Országos szakmai felelős

Edit végzettsége szerint filozófus, tréner és coach, szakmabeli tevékenysége során csoportos és egyéni coachinggal, tréningek vezetésével, előadások megtartásával és csapatépítéssel foglalkozik. Filozófia mesterdiplomáját Köztársasági Ösztöndíjjal Szegeden szerezte meg, majd Budapesten tanult filoterápiát, ahonnan már csak egy lépésre volt a gyakorlatias személyiségfejlesztés területe. A Pure szakmai irányítását végzi, mely többek között a két éves képzési anyag kidolgozását és folyamatos innoválását, a koordinátorok éves képzését, a csapatépítést és a program országos szintű, hiteles megvalósulását foglalja magában.

Hegyesi Zita

Országos kommunikációs felelős

Zita kommunikátor alapdiplomáját a Károli Gáspár Református Egyetemen szerezte. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen végzi a kommunikáció- és médiatudomány mesterképzést. Két évig dolgozott rádiós szerkesztőként, műsorvezetőként; újságíróként több lapban jelennek meg rendszeresen cikkei. Komoly tapasztalatot szerzett a szervezeti kommunikáció, brandépítés, marketing, a sajtó és média területein. Tizenéves korában kezdett el önkénteskedni. Különböző táborok, rendezvények szervezésével és levezetésével foglalkozik. A Pure-nál három éve tevékenykedik, és koordinátorként is részt vesz a programban. 

Pure Fashion Alapítvány 1116, Budapest Fehérvári út 168-178 C. lh. Fsz. 35.  | kapcsolat@youarecalled.hu | Bankszámlaszám: 11600006-00000000-73543701 | 
Design: Dreative Design&Web