Kis Brigitta

Kuratóriumi tag, programvezető

Brigi alapdiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Nemzetközi tanulmányok szakán szerezte; jelenleg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mentálhigiénés szakirányú továbbképzésén vesz részt. A Pure-ban jól kamatoztatja a szakmai gyakorlatai során, így a balatonfüredi Anna-bál, balatoni nyílt vízi úszó-világbajnokságok és egyéb rendezvények szervezésével szerzett tudását. A program életében 2012 óta szakmai és szervezési feladatokat vállal, melyek többek között: a program új arculatának, a kétéves képzés tematikájának és módszertanának kidolgozása, a program közép- és hosszútávú megvalósíthatósági tanulmányának elkészítése, a program szervezési feladataira egy önálló szervezet (alapítvány) létrehozása, valamint szélesebb körű nemzetközi- és sajtókapcsolatok kialakítása, a koordinátorképzés elindítása.2015 óta az alapítvány vezetője. A vezetési és szervezési feladatok mellett csapatvezető koordinátorként aktívan részt vesz a csapatok életében. 

Hangódi Dóra

Kuratóriumi tag, lelki felelős

Hangódi Dóra immár 19 éve a Regnum Christi közösség megszentelt életű tagja, egész lényét áthatja, meghatározza a hivatása, mint Krisztus jegyese. Budapesten tanult pedagógiát, teológiai tanulmányait pedig Madridban kezdte. Azóta több tanfolyamon részt vett, mint például coaching, lelkivezető-képzés, mentálhigiéné. A Sapientia Hittudományi Főiskolán elvégezte a hittanár-nevelőtanár szakot. Szolgált 5 évet az Amerikai Egyesült Államokban, ismét 5 évet Németországban, majd 3 évet Ausztriában. 2013 nyara óta van újra itthon. Fő tevékenysége a Szent II. János Pál Iskolaközponthoz kapcsolódik, ahol a diákok lelki képzésében vesz részt személyes beszélgetések és lelkigyakorlatok formájában.

Bárányos Edit

Szakmai projektfelelős

Edit végzettsége szerint filozófus, tréner és coach, szakmabeli tevékenysége során csoportos és egyéni coachinggal, tréningek vezetésével, előadások megtartásával és csapatépítéssel foglalkozik. Filozófia mesterdiplomáját Köztársasági Ösztöndíjjal Szegeden szerezte meg, majd Budapesten tanult filoterápiát, ahonnan már csak egy lépésre volt a gyakorlatias személyiségfejlesztés területe. A Pure szakmai irányítását végzi, mely többek között a két éves képzési anyag kidolgozását és folyamatos innoválását, a koordinátorok éves képzését, a csapatépítést és a program országos szintű, hiteles megvalósulását foglalja magában.

Hegyesi Zita

Kommunikációs felelős

Zita kommunikátor diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetemen szerezte. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen végzi a kommunikáció- és médiatudomány mesterképzést. Két évig dolgozott rádiós szerkesztőként, műsorvezetőként; újságíróként. Tizenéves korában kezdett el önkénteskedni. Különböző táborok, rendezvények szervezésével és levezetésével foglalkozik. A Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió vezetőségének tagja és az Életcél Mentorprogram koordinátora. A Pure Programban 2014 óta vesz aktívan részt csapatvezető koordinátorként. 2016 óta a program kommunikációs vezetője. 

Pure Fashion Alapítvány 1116, Budapest Fehérvári út 168-178 C. lh. Fsz. 35.  | kapcsolat@youarecalled.hu | Bankszámlaszám: 11600006-00000000-73543701 | 
Design: Dreative Design&Web