Pure önkéntes csapatvezetőképzés

Kiknek a jelentkezését várjuk a Pure csapatvezetőképzésbe?

A Pure csapatvezetőképzésbe azoknak a nőknek jelentkezését várjuk, akik már elmúltak húsz évesek, szívesen foglalkoznak kamaszokkal, motiválja őket a fiatal lányok segítése és ők maguk is nyitottak a fejlődésre. Olyan jelentkezőket várunk, akik számára fontos a keresztény hit, a tudatos életvezetés és a nőiességük megélése és akik úgy érzik, azonosulni tudnak a Pure szemléletmódjával.

Hogyan lesz valakiből Pure csapatvezető?

  1. A csapatvezetőképzésünk minden év októberében indul, jelentkezni a lap alján megadott űrlapon, a jelentkezési időszakban lehet. (Idén 2018 szeptemberében indul).
  2. Ez követi egy októbertől márciusig tartó online képzés, mely során havi rendszerességgel küldünk képzési anyagokat, amelyeket kitöltve küldenek vissza a résztvevők.
  3. Az online anyagok mellett egy Pure alkalom meglátogatása is a képzés része, melyről külön értesítést küldünk.
  4. Ezt követi egy kétnapos tavaszi tréning, mely során a résztvevők átfogó képet kaphatnak programunkról, gyakorlati működésünkről. A tréning során helyet kap az egyéves képzés összegzése, felmerülő kérdések megválaszolása, a koordinátori tevékenységgel kapcsolatos további tudnivalók átadása, és a csapatépítés.
  5. Az egyéves képzést követően az önkéntesek egy induló vagy már működő csapathoz kapcsolódnak be, ahol az alkalmakon a koordinátor vezetésével segítik a csapat életét és nyernek gyakorlati tapasztalatokat. Ebben az időszakban egy Pure mentor (több esetben a koordinátor) személyesen mentorálja az önkénteseket.
  6. Az önkéntes csapatvezető éves szinten továbbra is részt vesz képzési alkalmakon, ahol a közösségépítésen túl, szakmai ismereteket is szerezhet.
  7. Az önkéntes csapatvezetőből akkor válik koordinátor, ha végigvitt két évet egy csapat mellett és a program vezetősége felkéri őt egy koordinátori feladatkör végzésére.

Ki a Pure koordinátor?

A Pure koordinátora olyan csapatvezető, aki segíti a helyi csapatban résztvevő lányok fejlődését, képzését az alkalmak szervezésével és azok koordinálásával. A koordinátorral találkoznak minden alkalmon a résztvevő lányok. A koordinátor felel a többi önkéntes csapatvezető koordinálásért, és ő tartja a kapcsolatot a Pure vezetőségével is. A koordinátor gyakran előadásokat is tart az alkalmak során a szervezési feladatai mellett.

Van-e költsége a képzésnek?

Egy fő képzése az Alapítvány számára 60.000 Ft önköltséget jelent, melyből 15.000-20.000 Ft hozzájárulással kérjük, hogy a képzés résztvevői támogassák munkánkat, melyet a hat hónapos online képzést lezáró tréning előtt utalhatnak át az Alapítvány számlájára.

Mit kell tennem, ha szeretnék csapatvezetőként csatlakozni?

Jelentkezni a jelentkezési űrlapon keresztül lehetséges a megadott jelentkezési időszakban. Az idei jelentkezési időszak lezárult, a következő év szeptemberében indul újra a jelentkezés önkéntesképzésünkbe.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web
Adatvédelmi szabályzat