Pure önkéntes csapatvezetőképzés

Elmúltál húsz éves? Szívesen foglalkoznál kamasz lányokkal? 

Amenniyben motivál a fiatal lányok segítése és te is nyitott vagy a fejlődésre, csatlakozz csapatvezetőinkhez! Olyan jelentkezőket várunk, akik számára fontos a keresztény hit, a tudatos életvezetés és a nőiességük megélése, és akik úgy érzik azonosulni tudnak a Pure szemléletmódjával.

Hogyan lesz valakiből Pure csapatvezető?

  1. A csapatvezetőképzésünk minden év októberében indul, jelentkezni a lap alján megadott űrlapon, a jelentkezési időszakban lehet (legközelebb 2019 szeptemberében).
  2. Ez követi egy októbertől márciusig tartó online képzés, mely során havi rendszerességgel küldünk képzési anyagokat, amelyeket kitöltve küldenek vissza a résztvevők.
  3. Az online anyagok mellett egy Pure alkalom meglátogatása is a képzés része.
  4. Ezt követi egy kétnapos tavaszi tréning, mely során a résztvevők átfogó képet kapnak a Pure Programról, gyakorlati működéséről. A tréning során helyet kap az egyéves képzés összegzése, felmerülő kérdések megválaszolása, a koordinátori tevékenységgel kapcsolatos további tudnivalók átadása, és a csapatépítés.
  5. Az egyéves képzést követően az önkéntesek egy induló vagy már működő csapathoz kapcsolódnak be, ahol az alkalmakon a koordinátor vezetésével segítik a csapat életét és nyernek gyakorlati tapasztalatokat. Ebben az időszakban egy Pure mentor (több esetben a koordinátor) személyesen mentorálja az önkénteseket.
  6. Az önkéntes csapatvezető éves szinten továbbra is részt vesz képzési alkalmakon, ahol a közösségépítésen túl, szakmai ismeretekre tesz szert.
  7. Az önkéntes csapatvezetőből akkor válik koordinátor, ha végkísért két évet egy csapat mellett és a program vezetősége felkéri őt egy koordinátori feladatkör végzésére.

 LegyLegyél 

Van-e költsége a képzésnek?

Egy fő képzése  60.000 Ft- ba kerül az alapítvány számára. Ebből  15.000-20.000 Ft hozzájárulást kérünk a résztvevőktől a tavaszi tréningkor. 

Mit kell tennem, ha szeretnék csapatvezetőként csatlakozni?

Az idei évben csapatvezető képzést nem indítunk, azonban van lehetőség önkéntesként csatlakozni programunkhoz! Bővebb információt a Legyél Jótevő fül alatt találsz!

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web
Adatvédelmi szabályzat