Kapcsolat

E-mail: kapcsolat@youarecalled.hu

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

4 + 1 =

Facebook

2 days ago

Pure

📺A MET-gála kapcsán kereszténységről, genderről és a fiatalokat érő ideológiai hatásokról beszélgetett Kis Brigi, programunk vezetője az ECHO TV-ben.
👇🏻A beszélgetést itt tudjátok megnézni:
www.echotv.hu/adasok/2018/07/19/terc/16228

💬💬 “Számomra, katolikusként a MET-gála arra hívta fel a figyelmet, hogy itt van valami, amit ők nem értenek és nem ismernek: ők nem ismerik azt az Istent, akit mi ismerünk és szeretünk. Nekem sokkal nagyobb kérdés volt az, hogy - akár a személyes környezetemben - mit tehetek azokért a barátaimért, akik még nem ismerik Istent. Illetve mit tehetek azért, hogy jobban megismerjem Istent és még jobb legyen az a szeretetkapcsolat, amiben én élek vele.”
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Pure

💌Eddig a nyáron az utazásé volt a főszerep 🚙, a Pure Summer mellett több táborban is részt vettünk vendégelőadóként. 💻 Ezen a héten összegzünk, tervezünk, előkészítjük a következő év programjait.
🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏽‍♀️Hamarosan pedig indul a jelentkezés az önkéntes koordinátorképzésünkbe és a szeptemberben induló Pure csapatokba! Addig is, élménydús nyarat kívánunk! 🏝😊 #pure #youarecalled
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Pure

Megérkeztünk Vajtára.😊
A héten több száz kilométert tettünk meg, kedden Felvidéken egy görögkatolikus ifjúsági táborban, ma pedig a Lelkes Napok táborában tartunk szemináriumot. Gondoljatok ránk! 🙏
... See MoreSee Less

View on Facebook

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web