Médiamegjelenések

Bonum tv – Kis Brigitta programvezetővel készített interjút a Bonum TV a Pure Programról és a Family magazinnal együttműködésben kiadott, nőknek szóló önismereti naptárunkról, az Életvezetőről.


Kepmas.hu – Ki vagyok? Szerethető vagyok? Milyen értékek fontosak számomra? Mihez kezdjek az életben? Kikkel barátkozzam? Hogyan döntsek? Kis Brigittával, a Pure Program vezetőjével és Hegyesi Zita kommunikációs felelőssel beszélgettett Antal-Ferencz Ildikó arról, hogyan boncolgatják a kamaszkori személyiségfejlődés leggyakoribb kérdéseit a programban részt vevő lányokkal.

Győr+ Rádió – “Nagyon klassz dolog kamaszokkal foglalkozni, nagyon sok kérdésük van, sok téma foglalkoztatja őket és az ezekről való beszélgetésben aktívak is. Mi abban hiszünk, hogy teremteni kell nekik erre egy közeget, ahol hiteles emberek segítségével tudnak ezekre a kérdésekre válaszokat találni.” A Győr+ Rádióban Kis Brigitta, programunk vezetője adott interjút az induló győri csapatunk kapcsán.

Magyar Katolikus Rádió – “Ebben a korban fedezi fel magát az ember, kezd el érdeklődni önmaga után. Én is ezt tettem. Szép fokozatosan elgondolkodtam egy adott kérdésen, hogy egy-egy helyzetben én milyen vagyok, mik a talentumaim és mik azok, amiken még tudok dolgozni vagy esetleg el kell fogadnom.” A Magyar Katolikus Rádióban Csapodi Kinga mesélt a Pure-os élményeiről, illetve Hegyesi Zita, kommunikációs felelősünk beszélt az induló csapatokról.

Family Magazin – “Egy olyan közösséget teremtünk számukra, ahol felvállalhatják önmagukat, megoszthatják a gondolataikat, visszajelzéseket adhatnak és kaphatnak. Egy megtartó közösséget, ami segít az otthonról hozott keresztény értékek felvállalásában, az azokban való megerősödésben.” A Family Magazinban Kis Brigitta, programunk vezetője mesélt a Pure közösségekről.

Családháló.hu – “A kamaszkorban elindulnak a fiatalokban a kérdések: Ki vagyok? Szerethető vagyok-e? Mihez kezdjek az életben? Kikkel barátkozzam? Mely értékek fontosak számomra? Jó-e az, amilyen vagyok? Értékes vagyok-e? Mindeközben rengeteg elvárással és lehetőséggel találkoznak, ami egy belső bizonytalansághoz vezet: Mit válasszak? Milyen döntéseket hozzak ahhoz, hogy egy valóban teljes életet alapozhassak meg? Ebben a válaszkeresésben nyújt nekik segítséget a Pure.” A Családháló.hu ősszel induló csapatainkról írt.

Echo tv – “Számomra, katolikusként a MET-gála arra hívta fel a figyelmet, hogy itt van valami, amit ők nem értenek és nem ismernek: ők nem ismerik azt az Istent, akit mi ismerünk és szeretünk. Nekem sokkal nagyobb kérdés volt az, hogy – akár a személyes környezetemben – mit tehetek azokért a barátaimért, akik még nem ismerik Istent. Illetve mit tehetek azért, hogy jobban megismerjem Istent és még jobb legyen az a szeretetkapcsolat, amiben én élek vele.” A MET-gála kapcsán kereszténységről, genderről és a fiatalokat érő ideológiai hatásokról beszélgetett Kis Brigitta, programunk vezetője az Echo tv-ben.

 

777blog – “A kiegyensúlyozott, egészséges önbizalommal rendelkező, vonzó keresztényeknek önmagukat is kell tudni szeretni, hiszen ebből gyümölcsözik az egymás iránti szeretet is.” A 777 írása itt olvasható az Anya-lánya Teaházunkról.

 

Family.hu – “Nőként különösen fontos, milyen értékeket, üzenetet, példát kapunk az édesanyáktól és mit tudunk édesanyaként átadni lányainknak – vagy éppen fiainknak. Az Anya-lánya teaház egy olyan rendezvény, ahol mindennek kifejezésére kapnak lehetőséget a fiatal lányok és édesanyjuk.” A Family Magazin élménybeszámolója Anya-lánya Teaházunkról.

baptist.hu – “Amikor ifjúságnevelésről beszélünk, azt gondolom, elengedhetetlen a szülők bevonása. Kétéves képzésünk során élményeken keresztül szeretnénk megszólítani a szülőket, melyekre – reményeink szerint – évek múltán is örömmel gondolnak vissza.” 2018-as Anya-lánya Teaházunk beszámolója a baptist.hu-n olvasható.

 

Magyar Kurír – “Legyen kétségbeesetten szükségünk Istenre, hogy aztán az ő képmásaként, tőle tanulva, igazán tudjuk szeretni egymást is.” A Magyar Kurír 2018-as Anya-lánya Teaházunkról számolt be.

 

Petőfi tv – “Én úgy érzem, miután elvégeztem ezt a programot, hogy egy felkiáltójel vagyok a környezetemben, mert szerintem nagyon ritka az manapság, hogy egy tinédzser lány meg legyen elégedve magával, hogy határozott legyen, hogy legyen véleménye, legyen egy erős világképe.” A Petőfi tv-ben Kis Brigitta és Gersei Csenge, programunk korábbi résztvevője mesélt a Pure-ról.

Családháló.hu – Lelkigyakorlatunk élménybeszámolója a családháló.hu-n olvasható.

777.hu – “Felvállaljuk a hibáinkat, de felhívjuk a figyelmet az értékeinkre, mindezt úgy, hogy Istent helyezzük a középpontba.” A 777 blog készített interjút programunk vezetőjével, Kis Brigittával.

Family.hu –  „A résztvevő lányok  ebben a megtartó közösségben önmaguk lehetnek, és igazi barátságok alakulnak ki köztük.” A Family Magazin készített riportot programunkról.

Bonum tv – “A személyes istenkapcsolaton és az önismereten keresztül szeretnénk elvezetni a lányokat arra, hogy megtapasztalják, nőnek lenni jó, nőnek lenni hivatás és, hogy ez mit is jelent, hogyan tudják ezt megélni a 21. században.” A Bonum Tv-ben meséltünk programunkról.

Magyar Kurír – „A Pure programban egy lendületes önkéntes közösség tagjaként lehetőség van a személyes fejlődésre, tapasztalatok, élmények szerzésére és a lelki növekedésre.” A Magyar Kurír oldalán megjelent felhívásunkban a programhoz való csatlakozás részletei olvashatóak.

Bellagirl Magazin – „Egy elfogadó, nyitott, és támogató közegben lehetünk önmagunk, ami egy különös atmoszférát ad az egész együttlétünknek.” A Bellagirl Magazinban a nyári táborunkról olvasható élménybeszámolót, melyet egyik táborozónk, Czaun Eszter írt.

M1–  “Van egy ilyen közösség, a Pure, ahová jó tartozni.” Kis Brigitta programunkról adott interjút az M1 Híradóban.

Családháló.hu – „Hiszünk abban, hogy az ifjúságneveléssel a jövő társadalmát építjük.” A Családháló.hu-n meséltünk a programunkról és céljainkról.

Duna Tv – “Ez is a küldetésünk, hogy reálisan, a 21. században legyenek keresztények, legyenek sugárzó, szép nők és bátor és hiteles férfiak.” A Duna tv Évzáró estünk kapcsán készített velünk riportot.

Mária Rádió – A Mária Rádióban Évzáró estünkről számoltunk be.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web
Adatvédelmi szabályzat