Média megjelenések

 

777blog – “A kiegyensúlyozott, egészséges önbizalommal rendelkező, vonzó keresztényeknek önmagukat is kell tudni szeretni, hiszen ebből gyümölcsözik az egymás iránti szeretet is.” A 777 írása itt olvasható az Anya-lánya Teaházunkról. 

Family.hu – “Nőként különösen fontos, milyen értékeket, üzenetet, példát kapunk az édesanyáktól és mit tudunk édesanyaként átadni lányainknak – vagy éppen fiainknak. Az Anya-lánya teaház egy olyan rendezvény, ahol mindennek kifejezésére kapnak lehetőséget a fiatal lányok és édesanyjuk.” A Family Magazin élménybeszámolója Anya-lánya Teaházunkról.

 

baptist.hu – “Amikor ifjúságnevelésről beszélünk, azt gondolom, elengedhetetlen a szülők bevonása. Kétéves képzésünk során élményeken keresztül szeretnénk megszólítani a szülőket, melyekre – reményeink szerint – évek múltán is örömmel gondolnak vissza.” 2018-as Anya-lánya Teaházunk beszámolója a baptist.hu-n olvasható.

 

Magyar Kurír – “Legyen kétségbeesetten szükségünk Istenre, hogy aztán az ő képmásaként, tőle tanulva, igazán tudjuk szeretni egymást is.” A Magyar Kurír 2018-as Anya-lánya Teaházunkról számolt be. 

 

Petőfi tv – “Én úgy érzem, miután elvégeztem ezt a programot, hogy egy felkiáltójel vagyok a környezetemben, mert szerintem nagyon ritka az manapság, hogy egy tinédzser lány meg legyen elégedve magával, hogy határozott legyen, hogy legyen véleménye, legyen egy erős világképe.” A Petőfi tv-ben Kis Brigitta és Gersei Csenge, programunk korábbi résztvevője mesélt a Pure-ról.

Családháló.hu – Lelkigyakorlatunk élménybeszámolója a családháló.hu-n olvasható.

777.hu – “Felvállaljuk a hibáinkat, de felhívjuk a figyelmet az értékeinkre, mindezt úgy, hogy Istent helyezzük a középpontba.” A 777 blog készített interjút programunk vezetőjével, Kis Brigittával.

Family.hu –  „A résztvevő lányok  ebben a megtartó közösségben önmaguk lehetnek, és igazi barátságok alakulnak ki köztük.” A Family Magazin készített riportot programunkról.

Bonum tv – “A személyes istenkapcsolaton és az önismereten keresztül szeretnénk elvezetni a lányokat arra, hogy megtapasztalják, nőnek lenni jó, nőnek lenni hivatás és, hogy ez mit is jelent, hogyan tudják ezt megélni a 21. században.” A Bonum Tv-ben meséltünk programunkról.

Magyar Kurír – „A Pure programban egy lendületes önkéntes közösség tagjaként lehetőség van a személyes fejlődésre, tapasztalatok, élmények szerzésére és a lelki növekedésre.” A Magyar Kurír oldalán megjelent felhívásunkban a programhoz való csatlakozás részletei olvashatóak.

Bellagirl Magazin – „Egy elfogadó, nyitott, és támogató közegben lehetünk önmagunk, ami egy különös atmoszférát ad az egész együttlétünknek.” A Bellagirl Magazinban a nyári táborunkról olvasható élménybeszámolót, melyet egyik táborozónk, Czaun Eszter írt.

M1–  “Van egy ilyen közösség, a Pure, ahová jó tartozni.” Kis Brigitta programunkról adott interjút az M1 Híradóban.

Családháló.hu – „Hiszünk abban, hogy az ifjúságneveléssel a jövő társadalmát építjük.” A Családháló.hu-n meséltünk a programunkról és céljainkról.

Duna Tv – “Ez is a küldetésünk, hogy reálisan, a 21. században legyenek keresztények, legyenek sugárzó, szép nők és bátor és hiteles férfiak.” A Duna tv Jubileumi estünk kapcsán készített velünk riportot.

Mária Rádió – A Mária Rádióban Jubileumi estünkről számoltunk be.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web