A Pure

A Pure egy életvezetési program kamasz lányok számára. Célunk, hogy a programban résztvevő lányok egy boldogabb felnőttkort alapozzanak meg.

A kétéves program során olyan témákat dolgozunk fel a lányokkal, mint: önbecsülés, nőiesség, férfi-női különbségek, önismeret, egészséges életmód, Női alakok a Bibliában, tehetség, asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, életvédelem, érzelmi intelligencia, szerelem, párkapcsolat, hitelesség, döntéshozatal, felelősségvállalás stb. A programban kiemelt szerepet kap a szülő-gyermek kapcsolat is apa-lánya és anya-lánya alkalmainkon keresztül.

A tinédzser lányoknál kifejezett problémát jelent, hogy ebben a korban 30%-kal csökken az önbecsülésük a fiúkéhoz képest, ami meghatározza a döntéseiket, a kapcsolataikat, pár- és pályaválasztásukat. Éppen ezért szükségük van egy olyan közösségre, ahol nem a teljesítményük alapján értékelik őket és ahol őszintén elmondhatják a gondolataikat, feltehetik a kérdéseiket. Mindemellett bővül az ismeretük a világról és önmagukról, és mély barátságokat kötnek. A Pure egy ilyen közösséget biztosít számukra. Abban segítjük a programban részt vevő lányokat, hogy olyan felnőtt nőkké váljanak, akik női méltóságukban megerősödve családjukat, környezetüket és a társadalmat is aktívan gazdagítják.

Programunk csoportjaiban 14-18 éves lányok vesznek részt, akik havi egy szombati alkalommal találkoznak. Jelenleg Budapesten, Győrben és Székesfehérváron vannak Pure csapatok. Csapatvezetőink minden helyszínen olyan önkéntesek, akik a Pure egy éves önkéntesképzése által felkészítve segítik a lányok fejlődését.

Három generációt szólítunk meg, a kamasz lányokat, illetve önkénteseinkként a fiatal felnőtt és középkorú nőket és édesanyákat. 2018-tól különböző konferenciákon, táborokban fiatal lányok, nők számára is tartunk előadásokat.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743
kapcsolat@youarecalled.hu | Design: Dreative Design&Web
Adatvédelmi szabályzat