Történetünk

A Pure – You are called Program kidolgozásakor célunk az volt, hogy létrejöjjön egy olyan komplex, a személyiség teljes egészét formáló keresztény program, amely az önismeretre és a személyes istenkapcsolatra alapozva kíséri a fiatalokat felnőtté válásuk során, különös tekintettel a nőiességre és a férfiasságra. Ennek érdekében dolgoztuk ki programunk képzési tematikáját, tananyagunkat, az önkéntes képzésünk (koordinátorképzésünk) módszertanát és a mindennapi működéshez szükséges tervezetet.  Az előkészítő munka során határoztuk meg programunk négy pillérét, melyek az élmény, a közösség, a személyiségfejlesztés és a lelkiség (bővebben a Pure Program fül alatt).

A Pure – You are called Program létrejöttét a Pure Fashion Program inspirálta, amely Amerikából indult útnak és 2007-ben került Magyarországra a Regnum Christi apostoli munkájakánt. 2012-ben egy felkérés alapján szakmai csoportunk a Regnum Christi támogatásával elkezdte az amerikai program továbbfejlesztését, a kulturális igényeket és magyar sajátosságokat szem előtt tartva. Célunk az volt, hogy a nemzetközi program inspirációja alapján létrejöjjön egy átfogó, a teljes személyiséget megszólító keresztény program, ami nemcsak helyi, de országos szinten is eléri a magyar fiatalokat. A hosszas szakmai munka eredményeként jött létre a Pure – You are called Program. 2018 márciusában a programunk vezetősége létrehozta jelenlegi háttérszervezetünket, a Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítványt azért, hogy a Pure – You are Called Program országos megvalósulását segítse. Jelenleg Budapesten, Győrben, Székesfehérváron és Veszprémben működnek csapataink.

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány  | Bankszámlaszám: 11600006 - 00000000 - 81184743 | kapcsolat@youarecalled.hu | 
Design: Dreative Design&Web