Közel egyéves előkészítő munkát követően megjelent az Életvezető, a Family Magazin és a Pure összefogásából létrejött, nőknek szóló önismereti öröknaptár. Az Életvezető korosztálytól függetlenül szólítja meg azokat a lányokat, nőket, akik vágynak a fejlődésre és a kiegyensúlyozott életre. A kalendáriumot egy különleges rendezvény keretében mutattuk be december 1-jén a D18 Kávézóban.

Hogyan élhetnénk tudatosabban az életünket? Miként tarthatjuk kézben a terveinket?

Az est folyamán pódiumbeszélgetést szerveztünk, melynek témája a tudatos életvezetés volt. A beszélgetés meghívott vendégei Gerber Zsuzsa tréner, coach, a Női Géniusz Alapítvány vezetője; Keresztes Ilona, a Kossuth rádió szerkesztő-riportere; Kis Brigitta, mentálhigiénés szakember, programunk vezetője; és Stumpf Kata, a Petőfi Tv szerkesztő-riportere, a Konnekt Mentorprogram társalapítója voltak. A felszabadult hangulatú beszélgetést Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője moderálta.

A beszélgetést követően Hegyesi Zita, programunk kommunikációs vezetője tartott interaktív szemináriumot, mely során az adventi időszakra készültünk. Az Életvezető néhány feladatát alapul véve gondoltuk végig a kapcsolatainkat, azt, hogy kik felé szeretnénk különösen odafordulni az idei adventi időszakban.

A családias hangulatú est végén a résztvevők elsőként vásárolhatták meg az Életvezetőt, illetve készíthettek közös képeket a fotósarokban, melyet a Púder Műhely csapata készített.

Az Életvezetőről bővebben az alábbi oldalon olvashattok: http://family.hu/eletvezeto/

Az Életvezetőt a Harmat Kiadó honlapján (http://www.harmat.hu/uzlet/eletvezeto/) és a partner könyvesboltokban tudjátok megvásárolni.

Fotók: Hegedüs Márton