Pure Program

A Pure egy kamasz lányokat megszólító, személyiségfejlesztő program, ahol élményszerűen foglalkozunk a fiatalokat érdeklő témákkal. A kamaszkori válaszkeresésben és jövőképük tudatosításában segítjük a lányokat. Olyan közösséget biztosítunk számukra, ahol velük egykorú társaikkal beszélgethetnek az őket érintő és érdeklő kérdésekről. Elmondhatják gondolataikat, feltehetik a kérdéseiket és őszinte barátságokat köthetnek. 

Alkalmaink interaktív előadásból és egyéni vagy csoportos műhelymunkából állnak, melyek az érzelmi intelligenciát és az önismeretet fejlesztik. Az önismereti munka nemcsak az egyéni fejlődésre fókuszál, hanem arra is, hogyan tehetnek a fiatalok a környezetükért, a társadalomért. Szemléletmódunkat a fejlődésközpontúság, a közösségi gondolkodás és az Istentől kapott emberi méltóság határozza meg. 

Anya-lánya és Apa-lánya alkalmainkon keresztül a szülők is részesei programunknak. Célunk olyan minőségi idő teremtése a lányoknak és szüleiknek, mely során kapcsolatuk elmélyülhet, az alkalmon közösen szerzett élmény pedig jó alapul szolgálhat a későbbi beszélgetésekhez.

Kik szervezik az alkalmakat?

Programjainkat olyan önkéntesek szervezik és vezetik, akik szívügyüknek érzik a következő generáció támogatását. Őket önkéntesképzésünkön keresztül készítjük fel a feladataikra. Minden önkéntes csapatban részt vesz egy koordinátor is, aki tapasztalt csapatvezetőként segíti a lányok fejlődését.

Csapataink a 2023/24-es tanévben

A 2023-2024-es tanévben Budapesten működik másodéves csoportunk. A csapattal havi egy alkalommal, egy szombati napon, 10-13 óráig találkozunk és a tanév során 8 témát járunk körbe. A résztvevőktől azt kérjük, hogy féléves kurzusonként 24.900 Ft hozzájárulással támogassák alapítványunk munkáját.

 

Kapcsolódjunk

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743