Csatlakozás önkéntesként

Megfogalmazódott már benned, hogy szívesen segítenéd a következő generáció fejlődését? Vágysz arra, hogy valahol aktívan tegyél, de közben Te magad is fejlődj? 

Mi vár Rád a Pure önkénteseként?

  • közösség
  • élmény
  • személyes fejlődés
  • csapatmunka
  • tapasztalatok

Csapatvezető-képzés

Amennyiben elmúltál húsz éves, motivál a kamasz lányok segítése és te is nyitott vagy a fejlődésre, csatlakozz csapatvezetőinkhez! Olyan jelentkezőket várunk, akik számára fontos az értékek átadása és úgy érzik, azonosulni tudnak a Pure szemléletmódjával.

Hogyan lesz valakiből Pure csapatvezető?

1. A csapatvezetőképzésünkbe a lap alján megadott űrlapon, a jelentkezési időszakban lehet jelentkezni.

2. Ezt követi egy hat hetes online képzés, mely során képzési anyagokat küldünk, amelyeket kitöltve küldenek vissza a résztvevők.

3. Ezt követi egy tréning, mely során a résztvevők átfogó képet kapnak a Pure Programról, gyakorlati működésünkről. 

4. A képzést követően az önkéntesek egy induló vagy már működő csapathoz kapcsolódnak be, ahol az alkalmakon a koordinátor vezetésével segítik a csapat életét és nyernek gyakorlati tapasztalatokat.

5. Az önkéntes csapatvezetők éves szinten továbbra is részt vesznek képzési alkalmakon, ahol a közösségépítésen túl, szakmai ismeretekre tehetnek szert.

A csapatvezetőből akkor válik koordinátor, ha már van csapatvezetői tapasztalata, és mind ő, mind a program vezetősége úgy látja, hogy koordinátorként is tudná gazdagítani a programot.

Jelentkezés

Jelenleg nincs jelentkezési időszak. Amennyiben felvennéd velünk a kapcsolatot, keress minket a Kapcsolat fülön található elérhetőségeink valamelyikén. 

Kapcsolódjunk

Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81184743